768x89
1920x60

Flormar Spužvica za make-up 3 Picies Blending sponge

Flormar Spužvica za make-up 3 Picies Blending sponge

11.00KM

PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Thursday, Feb 22nd - Friday, Feb 23rd

3 Picies blending sponge, može koristiti na dva načina  mokra i suha, kako biste raširili svu tekućinu i aplicirali proizvode po licu. 3 različite spužve dizajnirane za upotrebu na različitim dijelovima lica omogućuju jednostavnu primjenu pri svakoj uporabi i ravnomjerno raspoređen, prirodan završni sloj.

Spužvica za make-up 3 Picies Blending sponge osigurat će besprijekorno nanošenje vašeg make-upa uz profesionalni finalni izgled.

Osigurava udobnu aplikaciju i na naborima lica, precizno nanosi make-up u vidu kreme ili tekućine a rezultat je glatki finiš

Spužvicu prije uporabe nakvasite. Nanesite make-up, bazu ili korektor na spužvici i onda ga lagano razmažite po licu. Uvijek krenite od sredine lica pa nastavite prema vanjskim stranama. Nakon korištenja, spužvicu operite u mlakoj vodi i sa sapunom.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar Spužvica za make-up 3 Picies Blending sponge

11.00KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA