768x89
1920x60

Flormar MAX GROWTH Lak za nokte

Flormar MAX GROWTH Lak za nokte | 11 ML

3.80KM

KATEGORIJA: , ,
PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Thursday, Nov 30th - Friday, Dec 01st

Flormar Max Growth posebno je dizajniran za one koji imaju problema s lomljenjem, ljuštenjem i pucanjem noktiju. Formula za jačanje osigurava brz i zdrav rast noktiju. Smanjuje probleme ljuštenja i habanje s vremenom uz redovitu upotrebu. Ovaj prozirni lak za nokte sa svijetlim završetkom može se koristiti svaki dan sam ili kao temeljni premaz za lakove za nokte.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar MAX GROWTH Lak za nokte

3.80KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA