768x89
1920x60

Flormar Perfect Coverage tekući puder

Maksimalna prekrivenost. | 30 ml

15.00KM

KATEGORIJA: ,
PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Wednesday, Feb 21st - Thursday, Feb 22nd

Flormar Perfect Coverage Foundation
Tražite li puder koji će prikriti nesavršenosti kože i njegovati vašu kožu? Onda ste mu jako blizu! Dok Flormar Perfect Coverage Foundation skriva nesavršenosti kože svojom visokom pokrivnošću, također pruža njegu koja vam je potrebna vašoj koži sa sadržajem maslinovog i bademovog ulja.
Što je Flormar Perfect Coverage Foundation?
Flormar Perfect Coverage Foundation je Flormar puder s najvećom pokrivenošću. Osim što sadrži maslinovo ulje i bademovo ulje, ima i filter za zaštitu od sunca faktor 15. Intenzivno pigmentirano. Pruža značajnu pokrivenost čak i uz malu količinu korištenja. U tom pogledu ima dug radni vijek.
Što čini Flormar Perfect Coverage Foundation?
Flormar Perfect Coverage Foundation savršeno prekriva nesavršenosti kože. Stvara živahan i svjež izgled dajući ujednačen izgled tonu kože. Čak i kada se lagano nanese, pomaže sakriti ožiljke na koži i ljubičasto-smeđe pojave ispod očiju. Omogućuje nanošenje i osvježenje bez stvaranja umjetnog sloja na koži. Maslinovo ulje i bademovo ulje u svom sastavu hidratiziraju kožu, dok SPF 15 pruža zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Može se koristiti za sve tipove kože, a posebno za suhu i normalnu kožu.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar Perfect Coverage tekući puder

15.00KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA