768x89
1920x60

Flormar True Color Dipliner

Pogodnost pri crtanju finih linija očiju!| 3.5 ml

4.50KM

KATEGORIJA: ,
PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Thursday, Nov 30th - Friday, Dec 01st

Flormar Dipliner Vam olakšava nanošenje tuša, praktičnim pakiranjem i posebnom četkicom. Njegova hranjiva formula, intenzivne boje i hidratantni efekti pomažu u zaštiti Vaše kože. Osim toga, Flormar Dipliner definira oblik Vaših očiju, ne razmazuje se, a make-up traje cijeli dan.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar True Color Dipliner

4.50KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA