768x89
1920x60

Flormar Fiksator šminke

Ključ dugotrajnog make up-a! | 75ml

9.20KM

PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Thursday, Nov 30th - Friday, Dec 01st

Flormar Fiksator šminke  omogućuje Vašoj besprijekornoj ljepoti da traje cijeli dan. Opušta kožu cvjetovima kamilice, ekstraktima krastavca i Bisabololom. Upotrijebite Flormar fiksator sprej za savršen i dugotrajan make-up tijekom dana. Pogodan je za sve tipove kože. Prije upotrebe dobro protresti.

Upotreba: nakon što završite make-up, prskajte s udaljenosti od 20-25 cm u obliku “X” i “T”.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar Fiksator šminke

9.20KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA