768x89
1920x60

Flormar Kozmetičke vlažne maramice

Maramice za uklanjanje šminke koje se lako koriste. | 20 kom

3.00KM

KATEGORIJA: ,
PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Thursday, Feb 22nd - Friday, Feb 23rd

Zahvaljujući vlažnim maramicama Flormar Clean Care, koje Vam pomažu da duboko očistite pore i omogućite im da dišu kako bi ostale zdrave, laganim dodirima lako možete ukloniti šminku s lica. Clean Care vlažne maramice, nude jednostavno uklanjanje šminke očiju i lica, bez ostavljanja sloja ulja ili ostataka na licu. Koristite ih u bilo koje doba dana da osvježite kožu i pružite joj mekoću.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar Kozmetičke vlažne maramice

3.00KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA