768x89
1920x60

Flormar Nail Art set 6/1

Set četkica za dizajn noktiju | 6/1

16.50KM

PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Thursday, Feb 22nd - Friday, Feb 23rd

Nail Art Brush Set, kojim ćete kreirati uzorak i oblik koji želite na svojim noktima, omogućuje detaljno nanošenje sa šest različitih kistova. Set četkica za crtanje noktiju, koji se preferira i za osobnu i za profesionalnu upotrebu, može se čistiti praktički sredstvima za čišćenje laka za nokte. Set uključuje tanku četku s kratkim vrhom, tanku četku s dugim vrhom, ravnu četku s izrezanim vrhom, četku s šiljastim vrhom, kist s lepezastim vrhom, a svaki kist nudi vam pogodnost za potpuno novi uzorak!

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar Nail Art set 6/1

16.50KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA