768x89
1920x60

Flormar Tekući iluminator

Tekući iluminator koji nudi prirodni sjaj. | 25 ml

9.00KM

KATEGORIJA: ,
PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Thursday, Nov 30th - Friday, Dec 01st

Ako želite postići sjajni izgled na Vašoj koži, onda je Flormar Tekući illuminator upravo za Vas! Dajući koži prirodni sjaj zahvaljujući svojstvima koja reflektiraju svjetlost, nemasni tekući iluminator dostupan je u 3 različite boje.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar Tekući iluminator

9.00KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA