768x89
1920x60

Flormar Vinyl Waterproof tuš za oči

Intenzivno crni vodootporni dipliner | 2.5ML

9.00KM

PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Thursday, Feb 22nd - Friday, Feb 23rd

Kvaliteta i vodootpornost proizvoda za šminkanje među najvažnijim su čimbenicima koji utječu na izbor. Jer šminka za lice mora biti otporna na vodu i znoj kako bi u prvom trenutku zadržala svježinu i izgled. Kako bi vaša šminka za oči zadržala svoj impresivan izgled cijeli dan, trebali biste što prije upoznati Flormarov novi proizvod Vinyl Waterproof tuš za oči! Ovaj tuš daje dugotrajan učinak očima svojim intenzivnim crnim izgledom.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar Vinyl Waterproof tuš za oči

9.00KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA