768x89
1920x60

Flormar četkica za sjenilo

Četkica s nježnim čekinjama za nanošenje sjenila.

6.00KM

PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Tuesday, Apr 16th - Wednesday, Apr 17th

Odabir kista vrlo je važan kod nanošenja sjenila. Zahvaljujući našoj nježnoj strukturi čekinja kista za sjenilo, sada je puno lakše nanijeti sjenilo na kapak. Pomaže da potpuno istim intenzitetom nanesete boju sjenila na kapak.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar četkica za sjenilo

6.00KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANO 0

Dodano u listu želja POGLEDAJ LISTU ŽELJA