768x89
1920x60

Flormar Tuš u gelu

Prikladan doživljaj tuša! | 2.2 gr

11.00KM

KATEGORIJA: ,
PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Thursday, Feb 22nd - Friday, Feb 23rd

Pomoću Flormar Tuša u gelu, pojednostavljenog oblika tuša, možete nanijeti make-up za oči kakav ste oduvijek željeli. Pomoću profesionalnog kista koji se nalazi u njegovom pakiranju možete stvoriti tanke ili debele linije. Flormar Tuš u gelu olakšava stvaranje upečatljivog make-upa sa savršenim intenzitetom boje zahvaljujući praktičnoj upotrebi. To je jedna od najboljih opcija za dodavanje dubine očima.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar Tuš u gelu

11.00KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA