768x89
1920x60

Flormar Contour Brush četkica

Flormar Contour Brush četkica

11.00KM

PODIJELI:

Četkica za šminkanje koja se koristi za nanošenje kontura u prahu, stiku kao kremastoj i tekućim proizvodima za konturu . Ako želite pravilno oblikovati lice i pomiješati prah i tekuće proizvode na najbolji mogući način, ne tražite dalje, jer Flormar četkica za konturu nudi rješenje koje ste tražili! Četkica Contour Brush koja ima kratke i guste čekinje savršeno je dizajnirana za kut lica zahvaljujući zakrivljenom obliku. Pomoću ove četke možete koristiti suptilne pokrete za nanošenje proizvoda ispod jagodica, a također pravilno nanijeti konturne proizvode.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar Contour Brush četkica

11.00KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA