768x89
1920x60

Flormar Miracle Pen Slim Touch

Praktično rješenje za fine i obojene linije! | 1 ml

8.50KM

KATEGORIJA: ,
PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Thursday, Feb 22nd - Friday, Feb 23rd

Ova inovativna olovka je očaravajući tuš koji nudi različite mogućnosti boja i omogućuje Vam crtanje glatkih linija. Flormar tekući tuš sa svojstvom stvaranja intenzivnog obojenja, suši se odmah nakon nanošenja. Nadalje, zahvaljujući svojim dugotrajnim svojstvima ne razmazuje se, te na njega ne utječu znoj, vlaga ili suze, a opstaje protiv čimbenika koji obično uništavaju make-up.

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar Miracle Pen Slim Touch

8.50KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANI PROIZVODI 0

Dodano u listu želja! VIDI LISTU ŽELJA