768x89
1920x60

Flormar Longer Than Ever Maskara

Flormar Longer Than Ever maskara pruža jednostavno nanošenje svojom fleksibilnom četkicom i pruža dugotrajnu i impresivnu šminku očiju zahvaljujući svojoj hranjivoj formuli koja pomaže produžiti i ispuniti trepavice.

12.00KM

PODIJELI:
OČEKIVANA DOSTAVA: Tuesday, Apr 16th - Wednesday, Apr 17th

Ako se žalite na kratke, ravne i čak rijetke trepavice, nalazite se na pravom mjestu! Sada možete lako postići duge i zakrivljene trepavice o kojima sanjate. Kako? S Flormar Longer Than Ever Maskarom koja daje duži izgled! Obuhvata trepavice od korijena do vrha, stvarajući voluminozan i dugotrajan izgled trepavica. Dok pruža dramatičan izgled u minutama, također njeguje trepavice svojom posebno razvijenom formulom.

Zahvaljujući fleksibilnoj četkici, Flormar Longer Than Ever Maskara lako hvata trepavice i stvara zadivljujući efekt čak i na najkraćim trepavicama. Ova maskara za dugotrajan izgled daje trepavicama prepoznatljiv izgled sa svojim intenzivnim pigmentima boje. Sve što trebate učiniti je nanijeti maskaru i uživati u dugim i glamuroznim trepavicama. Ako želite napraviti zapanjujuću šminku očiju u kratkom vremenu i privući pažnju u bilo kojem okruženju!

DOSTAVA
Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

UVJETI POVRATA
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 7 dana od datuma računa. Povrat se vrši u prosjeku u roku od 7 radnih dana. U slučaju da se na proizvodu otkrije bilo kakvo oštećenje, lomljenje, uništenje, trganje, korištenje i slična stanja, a proizvod se ne vrati u onom stanju u kakvom je bio kada je isporučen kupcu, proizvod se neće vratiti niti će povrat novca biti izvršen. .

OTAKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu možete je otkazati unutar 1 sata od trenutka slanja narudžbe.

Slični proizvodi

Flormar Longer Than Ever Maskara

12.00KM

KOŠARICA 0

PREGLEDANO 0

Dodano u listu želja POGLEDAJ LISTU ŽELJA